Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní sezóna

Zimní sezóna nabízí všestranné sportovní vyžití, ale i relaxaci.

SPORT:

Lyžování, běžky, bruslení na zamrzlém lipenském jezeře, zimní procházky, atd.

RELAXACE:

Celoročně lze využít bobovou dráhu, lezeckou stěnu,

aquapark vzdálený cca 150m od apartmánu,

o něco větší aquapark ve Frymburku,wellness programy, atd. 

 

skiareál Lipno:

Skiareál Lipno je unikátní pětihvězdičkové lyžařské středisko, kde si užívají hlavně rodiny s dětmi všech věkových kategorií, a to nejen při lyžování. Zatímco rodiče a jejich děti lyžují, prarodiče s kočárky mohou vyrazit na procházku kolem lipenského jezera, do korun stromů či na kávu a zákusek do jedné z početných restaurací. Děti se učí lyžovat v nejmodernějším lyžařském hřišti v ČR Fox parku, nebo se baví jízdou ve skicrossu, na sjezdovce lišáka Foxe či zkouší měřený slalom. Ti nejmenší dovádějí v Bambini parku. Nad lyžařským uměním bdí maskot areálu lišák Fox a instruktoři z lyžařské školy Skichool Lipno ve sjezdovce určené výhradně pro výuku. Skibus návštěvníky přiveze jak do areálu, tak i dopraví po středisku. Pokud jezero zamrzne, lidé vyrážejí na nejdelší přírodní upravovanou bruslařskou dráhu na světě.

 
 
 
 
 
Pro náročnější lyžaře je možnost lyžování v rakouských nedalekých zimních střediscích.
 

skiareál  Hochficht:

Celkem 20km sjezdovek od lehkých po náročné. Zasněžovací zařízení na více než 80% sjezdovek. 11 dopravních zařízení, z toho 3 komfortní čtyřsedačkové lanovky, jeden pojízdný pás v Sunny Kids Parku a nejdelší zastřešený pojízdný pás v Horních Rakousích. Lyžařská škola, půjčovna lyží. Cenově výhodná gastronomická nabídka.

 

skiareál  Sternstein:

Lyžařské středisko je vzdáleno jen 5 minut jízdy od hraničního přechodu Vyšší Brod – Studánky a 50 minut z Českých Budějovic. Parkování na Sternsteinu zdarma a přímo u pokladen.
Po rozsáhlé modernizaci v roce 2009 se zde můžete těšit na komfortní lyžování pro rodiny i sportovce.
Sjezdové tratě na Sternsteinu jsou vhodné pro příznivce zimních sportů každého věku a všech stupňů dovedností. Přijdou si na své rodiny s dětmi, začátečníci i zkušenější lyžaři nebo snowboardisté. 4 kvalitně zasněžované a upravované sjezdové tratě lehké až střední náročnosti, ze kterých se Vám naskytne nádherný výhled do okolní krajiny. Rodiny s malými dětmi nejvíce cení prostorné dětské hřiště Království dětí s pohodlným 175 m dlouhým pojízdným kobercem a také krytou 8místnou kabinkovou lanovku kombinovanou se 6dedačkovou lanovkou.
Všechny sjezdovky jsou pokryté moderním zasněžovacím systémem, který garantuje sněhovou jistotu od prosince do konce března!
Lyžařská škola, půjčovna lyžařského vybavení.

 

 

 

 

 

 

 
 


počasí

Počasí Levice - Slunečno.cz